Meni
Košarica

2L Tahitian Noni™

2L Tahitian Noni™
Na zalogi 100% Original
2L Tahitian Noni™
95.00€
Brez DDV: 86.76€
2 ali več 90.00€
4 ali več 87.50€
6 ali več 83.33€
  • Zaloga: Na zalogi
V košarico


Tahitian Noni™ Original je fantastičen napitek, za krepitev imunskega sistema na popolnoma naraven in učinkovit način.


Namenjen je vsem, ki želijo narediti nekaj dobrega za svoje telo. Ob redni uporabi je enkratna rešitev za boljše počutje in več energije. Pomaga tudi v boju proti prostim radikalom, ki delajo škodo v našem organizmu. Poleg številnih vitaminov, mineralov, encimov, aminokislin vsebuje tudi iridoide.


V paketu boste prejeli 1 patentirano steklenico Tahitian Noni™ Original,  ki bo ob redni uporabi 30mL na dan zadostovala za 33 dni oz. dober mesec.


Uporaba:
30 - 90 mL dnevno, najbolje zjutraj na tešče in redno v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Za hitrejše rezultate lahko Tahitian Noni™ Original pijete večkrat na dan. Količina je odvisna od osebnih potreb. Steklenico pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju shranjujte v hladilniku (do 60 dni). Zaprte steklenice imajo rok uporabe 2 leti. Rok uporabe je označen na steklenici. Ne uporabljajte v kolikor je pokrovček na steklenici poškodovan.


Tahitian Noni™ Original ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in nima dodanega sladkorja. Pijejo ga lahko tudi otroci, nosečnice in doječe mamice.


Originalni Tahitian Noni™ prepoznamo po značilni patentirani obliki steklenice, ki zagotavlja vrhunsko kvaliteto. Njegova prednost je originalna in edinstvena formula, ki vsebuje preko 150 biološko aktivnih substanc. Vsaka steklenica gre skozi 7 korakov kontrole kvalitete.


Dokazano je, da je Tahitian Noni™ Original učinkovitejši od številnih posnemovalcev.


V Originalnem Tahitian Noni™ napitku so sadeži rastline Morinda citrifolia - noni, ki rastejo na najboljših legah Francoske Polinezije. S hranili bogata vulkanska tla, svež zrak, čista voda in neokrnjena narava omogočajo, da sadeži noni iz Francoske Polinezije - Tahitija vsebujejo 20 - 50% več biološko aktivnih substanc od sadežev noni, ki rastejo drugje.


Sadeži noni v Tahitian Noni™ Original so hladno stiskani v obliki noni pireja, ki je obdelan s posebnim patentiranim postopkom pasterizacije. Ta postopek  je ključen, da se ohranijo vse pomembne lastnosti sadeža noni. Originalni Tahitian Noni™ ni narejen iz odcejanih sadežev ali iz noni praha, kot to počno mnogi posnemovalci.
Domačini na Tahitiju in tudi ljudje po svetu, ki uživajo ta napitek, pravijo, da je Tahitian Noni™ Original čudežni napitek. Tudi znanstveniki so podobnega mnenja. Tahitian Noni™ Original ima opravljenih 14 strokovnih raziskav na ljudeh. Prodanih je bilo več kot 100 milijonov steklenic. Napitek je prejel številna priznanja in odobritev Novel Fooda. Morinda ima v lasti 52 globalnih patentov vezanih na Tahitian Noni™.

Sestava v Tahitian Noni™ Original:
89 % Sadni nektar Morinda citrifolia - noni iz čistega pireja pretlačenih sadežev noni iz francoske Polinezije


5,5 % koncentrat naravnega borovničevega soka


5,5 % koncentrat naravnega grozdnega soka

Borovnice in grozdje so dodali zaradi okusa, saj je čisti noni zaradi specifičnega okusa in vonja težko piti. Tahitian Noni™ Original je tako napitek iz nonija, ki ni samo dober za počutje ampak je tudi dobrega okusa. Z veseljem ga pijejo vse generacije, tudi otroci.


Pakirano: Patentirana steklenica 1L


Napišite mnenje