Meni
Košarica

Sporočamo vam, da naša spletna trgovina obratuje nemoteno. Zaradi varnosti strank in zaposlenih v tem času dostavljamo preko dostavne službe GLS in osebnega prevzema trenutno ne ponujamo. Svoje kupce naprošamo, da v primeru nakupa izberejo način plačila po predračunu ali preko PayPala. Dodali pa smo tudi možnost plačila s kriptovalutami preko BitPay Checkout. Pri teh načinih plačila lahko dostavljalec dostavi pošiljko brez osebnega stika. Trenutno plačila po povzetju ne svetujemo, izjemoma le v primeru, da druge možnosti res nimate.

Originalni super sadež noni iz Tahitija
Originalni super sadež noni iz Tahitija
ORIGINALEN
ORIGINALEN
Originalni noni napitek iz Tahitija.
NARAVEN
NARAVEN
Popolnoma naraven, brez dodanega sladkorja, brez konzervansov, brez umetnih dodatkov.
MOČAN
MOČAN
Noni že tisočletja uporabljajo za ohranjanje zdravja.

KAJ JE NONI?

Noni je tropski sadež, ki raste na rastlini Morinda citrifolia. Francoska Polinezija z bogato vulkansko prstjo, čisto vodo in svežim zrakom nudi idealne pogoje za rast in gojenje najkvalitetnejših noni sadežev.

Noni je izredno bogat s snovmi, ki ugodno vplivajo na organizem. Vsebuje vitamine (A, B1, B2, B3, B6, C, E), folno kislino, biotin, minerale (kalcij, magnezij, natrij, kalij, železo, cink, selen), vlaknine, aminokisline, iridoide in druge telesu koristne snovi.
Brezplačna hitra dostava za nakupe nad 100 €

ZAKAJ TAHITIAN NONI™ ORIGINAL?

Tahitian Noni™ Original je bioaktiven napitek z dokazano kakovostjo, temelji na dragocenem tahitijskem noni sadežu in je idealen za vse, ki želijo uživati v aktivnem in zdravem načinu življenja. Napitek je poln vitaminov, mineralov, antioksidantov in iridoidov, ki krepijo imunski sistem in ščitijo organizem.

TRADICIJA


Polinezijci že več kot 2000 let uporabljajo noni kot tradicionalno zdravilo. Zaradi njegovih pozitivnih učinkov na organizem so ga poimenovali “Darilo bogov”. Moderne raziskave in znanost pa odkrivajo in potrjujejo koristi tega sadeža.
Noni seme

ZNANOST


Tahitian Noni™ Original je edinstven noni napitek na evropskem tržišču, ki je podprt z znanstvenimi raziskavami. Avtor znanstvenih dognanj, o pozitivnih učinkih noni soka, dr. Neil Solomon je posebej poudaril, da rezultati njegovih raziskav temeljijo izključno na Tahitian Noni™ Original bioaktivnem napitku.
Noni listje

EDINSTVENA FORMULA


Sadež noni je specifičnega vonja in trpkega okusa, zato so napitku Tahitian Noni™ Original dodali borovnice in grozdje. Zaradi edinstvene formule, ki vsebuje kar 89% noni sadežev in 11% borovnic ter grozdja, je napitek dobrega okusa. Z veseljem ga pijejo vse generacije.
Noni sadeži

UPORABA


Priporočen dnevni odmerek Tahitian Noni™ Original bioaktivnega napitka je 30ml na dan, kar pomeni, da ena steklenica zadostuje za en mesec redne uporabe oz. 33 odmerkov. Najboljši učinek ima, če ga pijemo zjutraj na tešče. Pred uporabo steklenico pretresite in jo po odprtju hranite v hladilniku.
Pije se 30mL nonija na dan
Registrirajte se in prejmite 5€ popusta pri vašem prvem naročilu

IZBERITE ORIGINAL

Tahitian Noni™ Original je prvi in edini originalni napitek iz nonija na planetu. Prepoznate ga po značilni patentirani steklenici z vgraviranimi črkami in logotipom TAHITIAN NONI.
Vsebuje več kot 275 hranil in fitohranil - vključno z različnimi vitamini, minerali, antioksidanti in iridoidi. Za izboljšanje imunskega sistema, naravno krepitev energije, podporo srčnega zdravja in še več, naročite in redno uporabljajte Tahitian Noni™ Original.


Rok uporabe steklenic na zalogi je do 7. 6. 2021
Brezplačna hitra dostava za nakupe nad 100 €

Noni + kolagen

Popolnoma naraven in najmočnejši kolagenski napitek v kombinaciji z originalnim nonijem. Kolagen je glavna beljakovina vezivnega tkiva v organizmu...
Registrirajte se in prejmite 5€ popusta pri vašem prvem naročilu