Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Za več informacij o piškotkih kliknite več o piškotkih. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov.

4L Tahitian Noni™

Naredite nekaj dobrega za svoje telo in naročite Tahitian Noni™ Original še danes

4L Tahitian Noni™


Tahitian Noni™ Original je fantastičen napitek, za krepitev imunskega sistema na popolnoma naraven in učinkovit način.


Namenjen je vsem, ki želijo narediti nekaj dobrega za svoje telo. Ob redni uporabi je enkratna rešitev za boljše počutje in več energije. Pomaga tudi v boju proti prostim radikalom, ki delajo škodo v našem organizmu. Poleg številnih vitaminov, mineralov, encimov, aminokislin vsebuje tudi iridoide.


V paketu boste prejeli 4 patentirane steklenice Tahitian Noni™ Original,  ki bodo ob redni uporabi 30mL na dan zadostovale za kar 133 dni ali dobre 4 mesece.


Uporaba:
30 - 90 mL dnevno, najbolje zjutraj na tešče in redno v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Za hitrejše rezultate lahko Tahitian Noni™ Original pijete večkrat na dan. Količina je odvisna od osebnih potreb. Steklenico pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju shranjujte v hladilniku (do 60 dni). Zaprte steklenice imajo rok uporabe 2 leti. Rok uporabe je označen na steklenici. Ne uporabljajte v kolikor je pokrovček na steklenici poškodovan.


Tahitian Noni™ Original ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in nima dodanega sladkorja. Pijejo ga lahko tudi otroci, nosečnice in doječe mamice.Originalni Tahitian Noni™ prepoznamo po značilni patentirani obliki steklenice, ki zagotavlja vrhunsko kvaliteto. Njegova prednost je originalna in edinstvena formula, ki vsebuje preko 150 biološko aktivnih substanc. Vsaka steklenica gre skozi 7 korakov kontrole kvalitete.


Dokazano je, da je Tahitian Noni™ Original učinkovitejši od številnih posnemovalcev.


V Originalnem Tahitian Noni™ napitku so sadeži rastline Morinda citrifolia - noni, ki rastejo na najboljših legah Francoske Polinezije. S hranili bogata vulkanska tla, svež zrak, čista voda in neokrnjena narava omogočajo, da sadeži noni iz Francoske Polinezije - Tahitija vsebujejo 20 - 50% več biološko aktivnih substanc od sadežev noni, ki rastejo drugje.


Sadeži noni v Tahitian Noni™ Original so hladno stiskani v obliki noni pireja, ki je obdelan s posebnim patentiranim postopkom pasterizacije. Ta postopek  je ključen, da se ohranijo vse pomembne lastnosti sadeža noni. Originalni Tahitian Noni™ ni narejen iz odcejanih sadežev ali iz noni praha, kot to počno mnogi posnemovalci.Domačini na Tahitiju in tudi ljudje po svetu, ki uživajo ta napitek, pravijo, da je Tahitian Noni™ Original čudežni napitek. Tudi znanstveniki so podobnega mnenja. Tahitian Noni™ Original ima opravljenih 14 strokovnih raziskav na ljudeh. Prodanih je bilo več kot 100 milijonov steklenic. Napitek je prejel številna priznanja in odobritev Novel Fooda. Morinda ima v lasti 52 globalnih patentov vezanih na Tahitian Noni™.

Sestava v Tahitian Noni™ Original:
89 % Sadni nektar Morinda citrifolia - noni iz čistega pireja pretlačenih sadežev noni iz francoske Polinezije


5,5 % koncentrat naravnega borovničevega soka


5,5 % koncentrat naravnega grozdnega soka

Borovnice in grozdje so dodali zaradi okusa, saj je čisti noni zaradi specifičnega okusa in vonja težko piti. Tahitian Noni™ Original je tako napitek iz nonija, ki ni samo dober za počutje ampak je tudi dobrega okusa. Z veseljem ga pijejo vse generacije, tudi otroci.


Pakirano: 4 x Patentirana steklenica 1L


Iridoidi
Iridoidi Vsebuje 30 mg iridoidov v 60 mL
Količina
Količina 4 x 1000 mL ali 4 x 1L - Ob redni uporabi 30mL na dan zadošča za več kot 130 dni oz. dobre 4 mesece.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Vedno ste želeli poskusiti Tahitian Noni™ Original:

Tahitian Noni™ Original - Najbolji Noni na Planetu:

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava pri naročilu nad 33 €. Dostava v roku 1-2 delovna dni.

  • Morinda
  • Šifra: paketnoni
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 150.00€
  • Brez DDV: 136.99€
  • 2 ali več 140.00€

Oznake: Tahitian noni Original, sadež noni, rastlina noni, Morinda, Morinda citrifolia, sok noni, noni sok, okrepi, energija, boljše počutje, spomladanska utrujenost