Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Za več informacij o piškotkih kliknite več o piškotkih. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov.

Zakaj Tahiti?

Objavil Admin 04/08/2017 0 Komentarji

Ali ste vedeli, da noni ne raste samo na Tahitiju?

Tahitijske hostese

Noni najdemo tudi drugod po svetu, na primer na Havajih, Floridi, Tongi, Panami, Afriki, Karibih, Novi Gvineji, Avstraliji, Indiji, Južni Ameriki

 

Vau!

 

Noni lahko gojimo tudi v rastlinjakih. Prav zato se pojavlja naslednje vprašanje: Zakaj prav Tahiti?

 

Odgovor je preprost: Na Tahitiju rastejo najbolj kvalitetni sadeži noni!

 

Lahko dobimo noni iz drugih delov, ampak Tahiti ima najboljši noni

 

To pa zato, ker so prav na Tahitiju idealni pogoji za rast tega čudeža narave. Prvič, tla Tahitija so bogata s plodno vulkansko prstjo. Drugič, Tahiti ima čisto in obliino deževje. Tretjič, Tahiti ima idealno količino sonca.

Idealni sadeži, za Tahitian Noni™ bioaktivni napitek, so bili izbrani na podlagi številnih testov. Zagotovljeno je, da uspeva na kvalitetnih tleh v idealnem ozračju.


Tudi znanstveni testi potrjujejo to izbiro. Na primer, izvedena je bila študija, v kateri so bili preučevani noni listi iz različnih lokacij, v katerih so merili koncentracijo flavonoidov.

 

Flavonoidi so rastlinske spojine, ki jih najdemo v sadju in zelenjavi in delujejo pozitivno na počutje.

Sadež noni iz Tahitija

Študija je pokazala, da so listi nonija iz Tahitija, vsebovali večjo koncentracijo flavonoidov kot listi iz Tonge, Panama ali Saipana.

Dodatne študije so primerjale vsebnosti mineralov v različnih komercialnih izdelkih iz noni sadeža, kjer je bilo prav tako ugotovljeno, da so sadeži v Tahitian Noni™ bioaktivnem napitku višjega standarda.

 

Po vsem tem, če lahko obiraš najboljši noni na planetu, je to dobra priložnost, da imaš tudi najboljši noni na planetu! Zaradi teh dejstev in še velito drugih dejavnikov, smo ponosni, da smo povezani prav s Tahitijem.

Delite to s svojimi prijatelji!

Napišite komentar